Julkalendern

2014 avslutades med en rolig och uppskattad julkalender där en lokalfotbollkändis intervjuades per dag. Allihop hittar du nedan.

 

Lucka 22 – Osman Yücel

Skrivet av on Dec 22, 2014 in bloggkalendern | 3 comments

Lucka 22 – Osman Yücel

Med två dagar kvar till Julafton är det dags för Osman Yücel att göra debut i bloggkalendern. Mångårig domare som numera är domaransvarig på förbundet är han intressant att lyssna till både när det gäller rekrytering men också vad han tycker en domare skall ha.

 

///Dalla

Tyvärr.

Skrivet av on Dec 21, 2014 in bloggkalendern | Kommentarer inaktiverade för Tyvärr.

Dagens gäst, Jan Gustavsson, Wartas nya tränare blev tyvärr magsjuk och lämnade ett hål i kalendern. Sånt som händer. Varit lite svårt att fylla de sista tre dagarna med start nästa vecka så jag hoppas jag får till det men lovar inget.

 

///Dalla

Lucka 20 – Ivan Ordasi

Skrivet av on Dec 20, 2014 in bloggkalendern | Kommentarer inaktiverade för Lucka 20 – Ivan Ordasi

Lucka 20 – Ivan Ordasi

Lundby gick i konkurs 2006 men startade omedelbart upp igen. Då kom Ivan Ordasi tillbaka till sitt hjärtas klubb och är nu en av kulturbärarna i anrik och vacker förening som på senare år varit lite vilse men som nu börjar hitta någonting spännande!

 

///Dalla

Lucka 19 – Tobias Larsson

Skrivet av on Dec 19, 2014 in bloggkalendern | Kommentarer inaktiverade för Lucka 19 – Tobias Larsson

Lucka 19 – Tobias Larsson

”Real Heden” som de kallas i folkmun eller FC Heden som de ju faktiskt heter har en tränare, ordförande, spelare och materialare vid namn Tobias Larsson, föreningens grundare fortsätter ta kliv med laget som den gångna säsongen tog en fjärde plats i 6B. Nästa år hoppas man på nästa. Vi blev störda två gånger under filmandet och klippningarna orkade jag inte med till slut utan vi bara kör på med luriga avbrott.

 

/Dalla

Lucka 18 – Jesper Lönn

Skrivet av on Dec 18, 2014 in bloggkalendern | Kommentarer inaktiverade för Lucka 18 – Jesper Lönn

Lucka 18 – Jesper Lönn

Född 1987 men redan Ordförande, sportchef, materialare och plankritare. Jesper Lönn har sedan sin knäskada satsat massor av tid på Hällesåker och tycker att det ger honom en hel del trots att det numera inte blir något spel med Hällesåker, 5B troget sedan en tid!

 

///Dalla

Lucka 17 – Stig Wejståhl

Skrivet av on Dec 17, 2014 in bloggkalendern | Kommentarer inaktiverade för Lucka 17 – Stig Wejståhl

Lucka 17 – Stig Wejståhl

Bloggkalendern fortsätter, denna gång med GFF:s damlags tränare Stig Wejståhl, eller som han själv sa en av två assisterande huvudtränare då de har haft en huvudtränare i år där han assisterat. GFF var i år nykomlingar och slutade på femte plats i tvåan men spänner bågen inför nästa år.

Tyvärr föll ungefär 1.30 minuter bort av någon oförklarlig anledning så intervjun slutar abrupt.

 

///Dalla

Lucka 16 – Raasks mål

Skrivet av on Dec 16, 2014 in bloggkalendern | Kommentarer inaktiverade för Lucka 16 – Raasks mål

Lucka 16 – Raasks mål

Det får bli lite special här. Då dottern min är sjuk. Igen. Så har jag inte kunnat komma iväg som jag hade hoppats. Så istället för intervju lånar jag istället FCF-kalenderns videoinlägg. Vi kör också en kalender på hemsidan och dagen till ära berättar Raask om sitt mål på Apelsinplan mot KBK förra säsongen. Häng med på en episk berättelse.

 

///Dalla

Lucka 15 – Daniel Natanaelsson

Skrivet av on Dec 15, 2014 in bloggkalendern | 1 comment

Lucka 15 – Daniel Natanaelsson

Jag har helt enkelt inte hunnit få tag i någon till dagens lucka och istället för att skippa helt så har jag kört svammel på hög nivå där jag tar mig igenom 4A, 4B, 5A och 5B i dagens klipp. Det är inte världsklass. Men det är i alla fall något.

 

///Dalla

Lucka 14 – Jonathan Hellman

Skrivet av on Dec 14, 2014 in bloggkalendern | Kommentarer inaktiverade för Lucka 14 – Jonathan Hellman

Härlanda Prisoners har nu gjort två raka år i 6C och dessförinnan ett i sjuan, nästa år är det alltså dags för fjärde säsongen i den unga föreningens historia och ordföranden, spelaren och tränaren Jonathan Hellman tror på att föreningen tar ytterligare kliv i utvecklingen även om han inte tror på spel i femman på flera år.

 

///Dalla

Lucka 13 – Christian Björkdahl

Skrivet av on Dec 13, 2014 in bloggkalendern | 3 comments

Lucka 13 – Christian Björkdahl

Menisken IF som kanske mest är kända för sitt namn mer än sitt fotbollsspelande har under de sista veckorna satt sitt namn på kartan i ett större sammanhang då man tillsammans med flera andra klubbar brottats mot serieförslaget som inte gick igenom till slut. Mannen som gått i det främsta ledet är Christian Björkdahl.

 

///Dalla