Vill ni stötta bloggen?

2009 började jag blogga lokalfotbollen här på FCF-bloggen. Det har hänt en hel del sedan dess men bloggen har blivit lite av institution för lokalfotbollen. Från att från början helt ha skötts på frivillig basis så har de senaste två åren varit möjliga pga ekonomisk ersättning på lite olika sätt från klubbarna i stan. Inför i år så är det samma sak. Med jobb, två barn och tredje på gång, fortfarande mycket att göra på huset och ett stort engagemang i FC Fiskebäck så finns det inte tid för bloggen om jag inte kan gå ner i tjänst från mitt ordinarie jobb. För att det skall fungera behövs det cash. Om tillräckligt många klubbar stöttar bloggen med 1250:-(inklusive moms) så kommer jag med glädja kasta mig ut i lokalfotbollsgöteborg igen.

Vem är då Dalla?

Daniel Natanaelsson numera 33-årig central mittfältare som aldrig varit långsammare. Jag har sedan många år tillbaka ett brinnande intresse för lokalfotbollen och önskar verkligen att den skall få den plats den förtjänar. Numera skrivs det knappt någonting om den. Tyvärr. Jag försöker råda bot på det.

Hur är då upplägget tänkt 2016?

Jag skrotar upplägget med tips inför varje match i varje serie, det tar alldeles för mycket tid och ger alldeles för lite. Nytt för i år är också att jag skall följa de göteborgska lagen i treorna.

Det som skall ingå varje vecka är följande:

  • Intervjuer, från alla möjliga lag från trean till sexan.
  • Veckans förening – precis som det låter. En förening presenteras varje vecka.
  • Stafetten – en lokalfotbollsprofil intervjuas och skickar vidare till nästa profil.
  • Veckans hetaste matcher – presenterar de viktigaste matcherna varje vecka i lite längre format än vad som varit aktuellt tidigare.
  • Veckans profil – någon som på något sätt utmärker sig i någorlunda nära i tid presenteras närmare.
  • Utöver detta blir det som vanligt analyser och diverse nedslag i lokalfotbollen.

Har du ett företag som du hellre vill skall synas så är det bara att höra av sig så kommer vi överens om något.

Hör av dig till mig på 0708-296147 eller danielnatanaelsson@hotmail.com om din klubb vill stötta bloggen.

 

///Dalla